Schrijfmaat is een uitstekend content-marketeer en copywriter die in begrijpelijke woorden het verhaal van uw merk of bedrijf online vertelt; conceptueel en vooral activerend.

Webtekst om van uw site een scorend visitekaartje te maken? Pakkende SEO-teksten om u beter te laten scoren in het almachtige Google? Nieuwsbrieven voor uw mailstrategie of vlotte posts om uw social media-accounts voor u te laten werken. Ik schrijf ze voor u met de specialistische kennis van het online marketing vak en combineer dit met de creativiteit van een echte schrijver. En altijd; teksten die doen doen!

Overigens; het verschil tussen copywriting en contentwriting?

Copywriting betekent verkoop. We hebben het dan over de korte termijn; wervende teksten die de potentiële klant door uw verkooptrechter leiden zodat hij of zij direct actie onderneemt. Contentwriting heeft meer van doen met inpalmen en verleiden; dat is dus meer voor de lange termijn. U deelt uw kennis op uw website, op social media, in blogs of in een nieuwsbrief bijvoorbeeld. Hiermee maakt u de mogelijke klant nieuwsgierig en hopelijk zelfs hebberig.  Daarna klopt hij of zij bij u aan om te kopen.