Iedere 8-jarige kan al behoorlijk schrijven toch?

Nou nee. Schrijven is eigenlijk als het bakken van een mooie biefstuk; Jan en alleman denkt het te kunnen, maar toch krijgen we nog vaak of een vaalgrijze danwel een zwartgeblakerde schoenzool op ons bord. En om dan maar lekker in het culinaire jargon te blijven; door oudbakken type- en spelfouten, maar ook door aangebrande clichés en zinsconstructies smaken teksten vaak als de opgewarmde sudderlapjes van eergisteren. Teksten die helder, correct en origineel hun punt maken, juist ja; die laten we ons graag voorzetten, daar lusten we wel pap van.

U heeft geen zin zelf te gaan zitten pennen? Heel begrijpelijk; u wordt er ongelukkig van en het kost belachelijk veel tijd. Op basis van uw informatie (uw aanwijzingen, bullets, documenten of een website) schrijf ik voor u artikelen, persberichten, whitepapers, speeches of recensies. U kunt het zo gek niet bedenken of ik zet het voor u op papier of online; leesbaar en helemaal toegespitst op úw doelgroep.

Prima voorbeelden van creatief schrijven zijn columns, blogs en nieuwsbrieven. U wilt uw bedrijfsberichten of ander periodiek opleuken en tegelijk wat zinnigs zeggen? Een column of blog doet dan wonderen. Geïnteresseerden kunt u regelmatig per mail een interessante nieuwsbrief toesturen waarin u ze meteen oproept uw site te bezoeken of iets bij u te bestellen. U levert onderwerp en informatie aan; Ik doe de rest.

Klik hieronder gerust eens op de button die u naar de pagina Tismewà stuurt voor een voorproefje van mijn creatieve schrijverij. Let wel; de stukjes die u daar aantreft zijn echt helemaal op eigen titel en alleen maar bedoeld als aardigheidje.

Tismewà, de botte pen van Schrijfmaat